Despre noi


        Creata din dorinta de a perfectiona serviciile destinate reuniunilor festive, in special ale nuntilor, echipa ‘‘Evenimente cu stil’’ se bazeaza pe cei 10 ani  de experienta si pe cei mai buni profesionisti pentru a asigura rezultate ireprosabile.

Organizarea unei nunti presupune multa rabdare, atentie, o lista covarsitoare de detalii tehnice si nu numai, elemente care pot ridica probleme cuplului care tocmai face ‘‘pasul cel mare’’.

Aici intervenim noi,  avand avantajul cunoasterii in detaliu a acestui domeniu extrem de complex. Ne punem la dispozitie prin realizarea efectiva a componentelor care garanteaza reusita evenimentului dar si prin implicarea consultativa in ceea ce priveste alegerile esentiale  pentru obtinerea unui rezultat deosebit, indiferent daca ne referim la petreceri corporate sau private, nunti, dineuri, cocktailuri, sau la o degustare de cognac, trabucuri si branzeturi fine.

Indiferent de ocazie, Evenimente cu Stil va poate promite un spectaculos bufet de fructe sculptate si fantana de ciocolata, cocktail bar mobil, bar de gheata, gheata carbonica si multe alte servicii la cerere.

Pentru toate acestea, iti oferim cea mai buna  echipa de experti in evenimente: