Servicii

Servicii profesioniste

Echipa de experti Evenimente cu Stil iti pune la dispozitie servicii in stilu-i caracteristic :

Fantana de ciocolata

 Sculpturile in fructe se realizeaza manual, in functie de tema petrecerii, acompaniate cu delicioasa ciocolata belgiana transpusa in cascada fantanii de ciocolata. Impreuna promit sa indulceasca cele mai importante momente din viata dumneavoastra (nunti, botezuri, petreceri  private sau corporate, aniversari )

 

 

 

 

Cocktailuri, Frappeuri

Barul de coctailuri reprezinta un serviciu foarte apreciat datorita diversitatii de gusturi create si posibilitatii de a consuma cocktailuri cu alcool si fara alcool simtindu-va la fel de bine. In cadrul unui eveniment se poate realiza si flair combinat cu show de flacari care binedispune invitatii. Introducerea frapeurilor a fost foarte apreciata deoarece iti ofera posibilitatea de a consuma o crema de cafea rece bine venita vara.

 

 

Ice bar Cluj NapocaBarurile de gheata sunt sculpturi in blocuri de gheata translucida si transparenta. Ofera un aer deosebit spatiului de amplasare si intregii petreceri in sine. Se pot personaliza si prin inglobarea in gheata a diferitelor obiecte sau motive reprezentative cum ar fi flori, fructe, fotografii sau pr si simplu elemente de decor. O modalitate de a-i oferi personalitate unui bar de gheata este efectuarea unei sculpturi cu initialele, numele sau logo-ul firmei dumneavoastra.

 

 

 

 

Personal calificat pentru bucatarie, bar, sala(servire)

 

 

 

 

 

 

 

 

Gheata carbonica produce un fum rece, greu, fara miros, care nu se ridica mai sus de nivelul genunchilor si care creeaza un efect superb de dans pe nori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Focurile de artificii se pot realiza in spatii deschise fara benzinarii in apropiere; ofera un spectacol de lumini care cu siguranta  va capta atentia.

Artificiile de interior au flacara rece avand posibilitatea de a fi folosite in orice spatiu fara problema, dand impresia unei explozii de lumini.

Confetti-urile sunt tunuri de diferite dimensiuni, care contin  mii de bucatele de hartie divers colorate, si  se folosesc la dansul mirilor sau pentru a marca anumite momente din timpul unei petreceri.

 

DSCN0393

Asocierea branzeturilor cu diferite fructe confiate, nuca sau chiar miere de albine, introduse in meniul de bucatarie ales va ravasi papilele gustative ale invitatilor in cel mai placut mod cu putinta.

O asociere reusita a branzeturilor fine este si cu vinuri de calitate, trabuc si cognac.

 

 

 

 

www.EvenimenteCuStil.roSurprinde-ti invitatii cu o idee diferita, colorata si vesela.

Bufetul de dulciuri, decorat, creativ si dulce-acrisor descopera copilul din tine si-ti garanteaza ca toata lumea va vorbi despre petrecerea ta.

 

 

 

 

 

www.EvenimenteCuStil.ro

Este cunoscut faptul ca mirii trebuiesc scutiti de o serie de probleme clasice care pot interveni in organizarea nuntii lor, un foarte bun exemplu fiind bauturile pentru invitati.  Grija ca bauturile alcoolice si racoritoare sa fie pe placul oaspetilor si suficiente, ramane a noastra.

Pachet bauturi all-inclusive – download

 

 

 

 

 

  • Hostesse
  • Servicii foto-video
  • MC, DJ, Sonorizare, Cvartet, Caffe-Concert
  • Decorarea salii, huse pentru scaune, aranjamente florale pentru masini, aranjamente pentru cununia  religioasa