Fructe si ciocolata

BUFET DE FRUCTE SI FÂNTÂNA DE CIOCOLATA

 

  • Componenta delicioasa din pachetul de servicii complete pentru nunta sau orice eveniment special din viata dvs, combinatii aromate de fructe si ciocolata, bufetul de fructe sculptate si fantana de ciocolata.
  • Un bufet de fructe si fantana de ciocolata aferenta la petrecerea sau evenimentul special din viata dvs. este exact cireasa de pe tort, fiind un punct de atractie deopotriva pentru cei mari si cei mici, oferind momente dulci la discretie pe tot parcursul evenimentului. Bufetul va satisface garantat atât curiozitatea cât si pofta pentru o combinatie exploziva de gusturi si arome dulci, amarui sau acrisoare, toate ascunse sub un strat matasos de ciocolata belgiana.
  • Sculpturile in fructe se realizeaza manual, in functie de tema petrecerii, acompaniate cu delicioasa ciocolata belgiana transpusa in cascada fantanii de ciocolata. Impreuna promit sa indulceasca cele mai importante momente din viata dumneavoastra (nunti, botezuri, petreceri  private sau corporate, aniversari )

 

Bufet de fructe cu fantana de ciocolata

Bufet de fructe cu fantana de ciocolata

44 item(s) « 1 of 2 »

 

Un bufet de fructe sculptate si fantana de ciocolata se poate completa eficient si delicios cu un Candy Bar ( Bufet de dulciuri ) <- Click <-